Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σεϊρεκίδης: «Υπομονή και δύναμη θέλει το επόμενο διάστημα»

Δημοφιλή

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 24-36 στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως ήταν δίκαιη η ήττα και το δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καταστροφικό για τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Είναι μία κακή ήττα για εμάς, ειδικά όπως φαίνεται από το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, σε αυτόν που θέλαμε εμείς. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, και με τα οποία θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε επάνω στα πολλά λάθη μας, ειδικά στο πασάρισμα. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε στην άμυνα, σίγουρα είναι δίκαιη η νίκη του. Από πλευράς μας, ξέρουμε τι θέλουμε και τι χρειαζόμαστε, υπομονή και δύναμη θέλει το επόμενο διάστημα, να προετοιμαστεί η ομάδα ώστε να πάρει τα παιχνίδια τα οποία χρειάζεται στην πορεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το θρίλερ κρίθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι και της Αρσεναλ κρίθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν Στόουνς διαμόρφωσε το τελικό...

Στην ίδια κατηγορία