Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Σερχάν Τουρκ: «Θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα»

Δημοφιλή

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Σερχάν Τουρκ από το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Demiroren μίλησε στον City 106.1 και στην εκπομπή «Χωρίς Παρωπίδες» για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Γαλατά. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία αυτή την στιγμή. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ παρακινείται και από ιστορικούς λόγους για το αυριανό παιχνίδι. Η Γαλατά έχει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Το 2000 πήρε το ΟΥΕΦΑ με τον Φατίχ Τερίμ και το Σούπερ Καπ.

Έχει ενισχυθεί πολύ και στις μεταγραφές. Για παράδειγμα, ο Όσιμεν από την Νάπολη είναι παγκόσμιας κλάσης. Πιστεύω πως ο Όσιμεν θα είναι ο βασικός επιθετικός. Θα προτιμηθεί από τον Ικάρντι που προέρχεται από τραυματισμό.

Μεγάλη απουσία είναι ο Μουσλέρα που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις. Θα τον αντικαταστήσει ο αναπηρωματικός γκολκίπερ Γκιουβέντς.

Το Αλί Σαμί Γεν θα είναι γεμάτο. Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και να δουν το παιχνίδι. Είμαστε φιλόξενος λαός. Θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς προβλήματα. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια οι οπαδοί της Γαλατά είναι ο 12 ος παίκτης της ομάδας.

Ακόμα και μεγάλες ομάδες που έπαιξαν στο Αλί Σαμί Γεν όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκαν από την ατμόσφαιρα. Δεν περιμένουμε, ότι θα υπάρχουν προβλήματα ούτε εκτός γηπέδου. Είναι καλά οργανωμένη η αστυνομία και η ιδιωτική ασφάλεια της Γαλατασαράι.

Υπάρχει η βεβαιότητα, ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί τίποτα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξεκινούν για Κωνσταντινούπολη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Ολόκληρος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την τουρκική...

Στην ίδια κατηγορία