Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης: «Να σεβαστεί ο Δήμος τον «ασπρόμαυρο» χαρακτήρα της περιοχής μας»

Δημοφιλή

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης πήρε θέση για την άρνηση του Δήμου Παύλου Μελά να παραχωρήσει το ΔΑΚ Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης» στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Δικεφάλου ως έδρα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά το πρόσφατο γεγονός αρνήσεως του Δήμου Παύλου Μελά στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (γυναικεία ομάδα Πετοσφαίρισης) για την χρήση του γηπέδου στα Δ.Α.Κ. Πολίχνης δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και να αφήσουμε το συγκεκριμένο γεγονός να περάσει απαρατήρητο σε μία περιοχή εξ ολοκλήρου ασπρόμαυρη και με αγάπη στα 4 ιερά γράμματα και τον Δικέφαλο Αετό.

Η αδειοδότηση για γήπεδο του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης στην περιοχή μας δεν αποτελεί θέλημα μόνο των οργανωμένων οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. αλλά και εξ ολοκλήρου της ευρύτερης περιοχής και των κατοίκων της καθώς αποτελεί γεγονός μείζονος σημασίας στο να υποδέχεται η συνοικία μας ένα τμήμα του μεγαλύτερου πανελλαδικά αθλητικού συλλόγου.

Με την υποδοχή της ομάδος στο Δ.Α.Κ. Πολίχνης δημιουργείται πόλος έλξης μικρών και μεγάλων φίλων της ομάδας στην Πολίχνη με αποτέλεσμα όχι μόνο τα εμπορικά συμφέροντα της περιοχής αλλά και ευρύτερα το αθλητικό πρότυπο στις νέες γενιές που διψούν για Π.Α.Ο.Κ. φέρνοντας τα μικρά και μεγάλα παιδιά πιο κοντά στην άθληση και την σωματική τους υγεία.

Καλούμε τον Δήμο Παύλου Μελά να συμβάλει στα μέγιστα δυνατά για την υποδοχή του τμήματος βόλλεϋ της γυναικείας ομάδος πετοσφαίρισης και να σεβαστεί τον ανέκαθεν «ασπρόμαυρο» χαρακτήρα της περιοχής μας. Εδώ που χτυπάνε οι καρδιές χιλιάδων ανθρώπων δυνατά στο άκουσμα «Π.Α.Ο.Κ.» , εδώ που όλοι ζουν και αναπνέουν με πάθος για τον Δικέφαλο Αετό, εδώ που πάντα ήταν και πάντα θα είναι όλα ασπρόμαυρα στην συνοικία του «Π.Α.Ο.Κ.»!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία