Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Σίγουροι για Μεϊτέ-Αραβία οι Πορτογάλοι

Δημοφιλή

Την πεποίθηση πως θα υπάρξει πλουσιοπάροχη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον Σουαλιό Μεϊτέ έχει εκφράσει η ABola σε σχετικό ρεπορτάζ της αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου χαφ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θα του έρθει πρόταση που ανταποκρίνεται στις οικονομικές του απαιτήσεις κάτι που στέκεται εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις του με τον ΠΑΟΚ που απέσυρε το ενδιαφέρον του».

Στην παρούσα φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Σουαλιό Μεϊτέ, έχοντας στρέψει την προσοχή τους στις περιπτώσεις των Γιόζιπ Μίσιτς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA αλλά και Ράζβαν Μαρίν, το όνομα του οποίου γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή του FORZA Group TV,PAOK Inside. Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας με τη Ρουμανία και μάλιστα σκόραρε στο ματς με την Ουκρανία, το δεύτερο τέρμα της πατρίδας του. Ο Μαρίν την σεζόν που ολοκληρώθηκε την πέρασε ως δανεικός από την Κάλιαρα στην Έμπολι, ενώ το συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση ενός νεαρού χαφ (κάτω από τα 25), που παίζει σε… δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά ο ίδιος είναι πρώτη επιλογή, θεωρείται ότι μπορεί να “κουμπώσει” πολύ καλά με τον Καμαρά, και η υπόθεση είναι στη φάση των διαπραγματεύσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με φόρα για ακόμη μια νίκη!

Για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5...

Στην ίδια κατηγορία