Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σημαντική απουσία για Άρη ενόψει ΠΑΟΚ

Μία σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο Άρης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (07/01, 19:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League δεδομένου πως ο Μπίργκερ Βερστράτε τέθηκε νοκ άουτ έχοντας υποστεί «κάκωση στο αριστερό γόνατο και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας».

Από πλευράς «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται πως η κατάστασή του αναμένεται να επαναξιολογηθεί στο τέλος της εβδομάδας, με την υποσημείωση πως αμφίβολος φαντάζει και ο Φραν Βέλεθ δεδομένου πως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Όπως σημειώνει η ΠΑΕ Άρης στην επίσημη αναφορά της: Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό, ενώ σε ό,τι αφορά τον Μπίργκερ Βερστράτε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, ο Βέλγος μέσος υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version