Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σήμερα η βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Τη διεξαγωγή μιας μεγάλης γιορτής, μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος της ιστορίας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4 με καλεσμένο όλο τον κόσμο του Δικεφάλου. Η μεγάλη γιορτή του ιστορικού συνδέσμου και των Πρωταθλητών Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί απόψε (7/6) στις 20:00 στο Barbarella στην 26ης Οκτωβρίου 27 και η είσοδος κοστίζει δέκα ευρώ με μπύρα.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4: «Η Θεσσαλονίκη, ο ασπρόμαυρος βορράς και οποίο σημείο της γης βρίσκονται ΠΑΟΚτσηδες, εδώ και δύο εβδομάδες αποτελούν εστίες γιορτής. Εδώ και τόσες ημέρες τριγύρω μας βλέπουμε μόνο χαμόγελα και χαρά, ενδεικτικό της αλληλεπίδρασης που έχει ο σύλλογος με την πόλη του και τους κατοίκους της. Ο ορισμός δηλαδή του “μια πόλη, μια τεράστια ομάδα”.

Θέλοντας να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, η ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει σε λίγες ημέρες μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία, για να γιορτάσει με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. την κατάκτηση του πιο γλυκού, του πιο μάγκικου, του πιο τρελού τίτλου. Για να γιορτάσει ότι δεν έχει ξαναγίνει όπως πραγματικά του αρμόζει.

Την Παρασκευή 7/6, με το τρόπαιο του Πρωταθλητή στα χέρια και καλεσμένο το ΛΑΟ του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος της χώρας, θα κάνουμε μια ακόμα απονομή. Χορεύοντας σαν τρελοί μέσα στη νύχτα των άλλων, δίνοντας φως με τα πυροτεχνήματα μας, τραγουδώντας με όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια.

Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες, και αυτή η νύχτα θα είναι δικιά μας.
Μετά τιμής,
ΘΥΡΑ 4».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version