Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίτι και Γιουνάιτεντ κοντράρονται για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Δημοφιλή

Η σεζόν στην Αγγλία ξεκινά με το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ για τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκοψε πρώτη το νήμα της περσινής κούρσας του πρωταθλήματος, σε μια μάχη με την Άρσεναλ που πήγε μέχρι τέλους.

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο οι «Πολίτες» απέκτησαν τον Σάβιο από την Τρουά έναντι 25 εκατ. ευρώ ενώ επέστρεψαν οι Κανσέλο, Φίλιπς από δανεισμούς, δίχως ωστόσο να είναι ξεκάθαρο σε τι βαθμό υπολογίζονται.

Την ίδια στιγμή ο Χούλιαν Άλβαρες είναι μια ανάσα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέσσερα φιλικά έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας της η Σίτι, όλα σχεδόν με πειραματικές ενδεκάδες καθώς έλειπαν πολλοί διεθνείς. Στο τελευταίο, επικράτησε 4-2 της Τσέλσι.

Στην αντίπερα όχθη, η Γιουνάιτεντ προέρχεται από μια κακή σεζόν στην Premier League, όπου όχι μόνο δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει σοβαρά το πρωτάθλημα, άλλα έμεινε και εκτός τετράδας. Ωστόσο το φινάλε της σεζόν άφησε μια γλυκιά γεύση στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», χάρις την κατάκτηση του FA Cup απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο.

Ο στόπερ Γιορό και ο φορ Ζίρκζε είναι μέχρι στιγμής οι δύο σημαντικές προσθήκες του καλοκαιριού, ωστόσο ο πρώτος τραυματίστηκε και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Οκτώβρη… Μάλλον προβληματική η εικόνα στα φιλικά, όπου νίκησε Ρέιντζερς και Μπέτις, αλλά ηττήθηκε από Ρόζενμποργκ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Πάντα ξεχωριστό ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, ειδικά όταν μιλάμε για δεύτερο σερί με φόντο ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι σαφώς πιο στρωμένη και η λογική λέει πως δύσκολα θα κάνει δεύτερη ήττα απέναντι σε αυτή του Τεν Χαχ. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, καμία από τις δύο δεν θα παραταχθεί κομπλέ και ο βαθμός ετοιμότητας τους δεν είναι ιδανικός για την εποχή.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2HD.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία