Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Σκληρή κριτική σε Μιρτσέα

Στη δράση του Οκτωβρίου για τη Ρουμανία με Κύπρο και Λιθουανία ο Μιρτσέα Λουτσέσκου επέλεξε να αφήσει εκτός επιλογών τον Ντάνιελ Μπιρλίτζεα, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ προ λίγων ημερών στην Τούμπα (03.10) για το League Phase του UEFA Europa League σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα της Στεάουα Βουκουρεστίου κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στον Ίλιε Ναστάζε (σ.σ βετεράνο αθλητή).

Είναι γεγονός ότι στη Ρουμανία άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στα πρώτα πέντε ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου, καταφέρνοντας να σημειώσει τρία γκολ, ωστόσο, ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου πόνταρε σε πιο δοκιμασμένες λύσεις για τη γραμμή κρούσης, προτιμώντας την επιστράτευση των Ντένις Ντράγκους, Ντένις Άλιμπετς και Τζορτ Πούσκας. Ως εκ τούτου, η εν λόγω επιλογή έγινε αντικείμενο συζήτησης στη Ρουμανία, με τον Ίλε Ναστάζε να δηλώνει έκπληκτος για τη μη κλήση του Ντάνιελ Μπιρλίτζεα.

«Αυτοί οι αγώνες δίνουν ώθηση στους παίκτες και αυτό είναι πολύ καλό και για την FCSB. Μου αρέσει πολύ αυτό το αγόρι που πήραν τώρα. Είναι ένας επιθετικός που επιτίθεται με όλη τη σημασία και βάζει γκολ. Δεν έχω καταφέρει να πάω στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής. Πήραν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να κρατήσουν τα πόδια σας στο έδαφος γιατί απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα υπάρξουν δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα θα είμαι τον Ιανουάριο στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δίπλα σε Λουτσέσκου και ομάδα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση-στήριξης σε Ράζβαν Λουτσέσκου και στους παίκτες του Δικεφάλου εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όποιος συνεχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version