Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σκόνταψε» στην έδρα της Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι

Πρώτη γκέλα χωρίς τον Ρόδρι για την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Γκόρντον να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 57′ και να κλέβει το βαθμό της ισοπαλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τον Ρόδρι μέχρι το τέλος της σεζόν και στο St Jame’s Park άφησε τους πρώτους της βαθμούς χωρίς τον Ισπανό.

Η Νιουκάστλ από την άλλη μετά την τριάρα από την Φούλαμ παρέμεινε αήττητη εντός έδρας για 11ο σερί ματς και έδωσε την ευκαιρία σε Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Άστον Βίλα να πιάσουν τους πρωταθλητές. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερα πολλές φάσεις με τη Σίτι να μπαίνει δυνατά να πιέζει αλλά να μη βγάζει τελικές προσπάθειες. Όμως στην πρώτη της καλή στιγμή, ο Γιόσκο Γκβάρντιολ με υπέροχο πλασέ στο 35ο λεπτό έκανε το 1-0 για τους πολίτες που έβγαλαν το ημίχρονο με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη η Νιουκάστλ ανέβηκε και μάλιστα ο Γκόρντον κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στο 57ο λεπτό για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά, αλλά ήταν άστοχοι με τη μοναδική σπουδαία φάση αν έρχεται στις καθυστερήσεις (92′) με τον Πόουπ να λέει εντυπωσιακά «όχι» στον Μπερνάρντο Σίλβα. Έτσι η Σίτι μετράει πλεόν 2η σερί ισοπαλία και παρέμεινε στους 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η Νιουκάστλ παίζει στο Μέρσεϊσάιντ με την Έβερτον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version