Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΟΚ για την Τόφας πριν τον ΠΑΟΚ

Θεατής στο ίδιο έργο η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα Play In του Basketball Champions League, Τόφας Μπούρσα, δεδομένου πως ηττήθηκε εκ νέου με έναν πόντο διαφορά εν προκειμένω στο τουρκικό πρωτάθλημα από την Σαμσουνσπόρ με 87-86 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Επί της ουσίας, η κατάρρευση δυνάμεων στην τέταρτη περίοδο σε συνάρτηση με το buzzer beater των αντιπάλων, υποχρέωσαν την ομάδα της Προύσας στην ήττα-σοκ από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα λίγες ημέρες πριν την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη ενόψει του τρίτου ματς με το γκρουπ του Φώτη Τακιανού.

Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς, εκκινώντας το παιχνίδι της στο «Mustafa Dagestani Sports Hall» με τους Οζγκούρ Σενγκίς, Κάλεμπ Χόμσλει, Μπράιαν, Τόλγκα Γκεξίμ, και Όστιν Γουίλεϊ άνοιξε το σκορ με καλάθι του τελευταίου και αύξησε τη διαφορά της στους πέντε πόντους (2-8) με τρίποντο του Οζγκούρ Σενγκίς ενώ οι Κάλεμπ Χόμσλει και Όστιν Γουίλεϊ σκόραραν στο 6ο λεπτό για να πάρουν προβάδισμα 9-13. Με την υποσημείωση δε πως εν συνεχεία βρέθηκαν να κυνηγούν εκ νέου το σκορ δεδομένου πως η Σαμσουνσπόρ «απάντησε» με διαδοχικούς πόντους, ωστόσο, το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε προβάδισμα στην Τόφας Μπούρσα με 13-21.

Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, Ομάρ Πρέβιτ και Κάλεμπ Χόμσλεϊ σημείωσαν τρίποντα προκειμένου να αυξήσουν το προβάδισμα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ σε διψήφιο αριθμό (23-33) στο 13:30, με την Σαμσουνσπόρ να τρέχει ένα σερί 9-0 μειώνοντας τη διαφορά στον ένα πόντο δύο λεπτά αργότερα. Με το σκορ να δείχνει 32-33 οι «γαλαζοκίτρινοι» τελείωσαν το σερί τους με τρίποντο του Λουκ Μέι και παρότι οι Όστιν Γουάιλι και Τζέι Τζέι Ο’ Μπράιεν απάντησαν στους πόντους των αντιπάλων στο υπόλοιπο του αγώνα, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 47-46.

Ξεκινώντας το τρίτο δεκάλεπτο με ένα σερί 4-0 με πόντους των Λουκ Μέι και Κάλεμπ Χόμσλεϊ και παίρνοντας προβάδισμα 47-50, η Τόφας Μπούρσα συνέχισε να σκοράρει με τους Όστιν Γουίλεϊ, Ομάρ Πρέβιτ και Τζέι Τζέι Ο’ Μπράιεν μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο με προβάδισμα 66-71. Άξιο αναφοράς δε πως ανάλογες διαφορές διατηρήθηκαν έως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα δεδομένου πως η Σαμσουνσπόρ με διαδοχικά τρίποντα έκανε το 81-85 και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα φρόντισε να αναδειχθεί νικήτρια.

Όπως φαντάζει λογικό, η Τόφας Μπούρσα καλείται να αφήσει πίσω της τη δεύτερη διαδοχική ήττα με έναν πόντο διαφορά δεδομένου πως της προσφέρεται ελάχιστος χρόνος για ανάλυση από τη στιγμή που τίθεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena την επικείμενη Τρίτη (16/01) για τους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version