Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σορετίρε: «Επέλεξα σωστά τον ΠΑΟΚ» (pic)

Δημοφιλή

Προ λίγων ωρών βρέθηκε στα γραφεία της Μ. Ασίας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα ο Σόλα Σορετίρε αποχαιρέτησε επισήμως τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν κυκλοφορήσει στην αγορά με την «ταμπέλα» του ελεύθερου. «Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι το σωστό βήμα για εμένα» επισήμανε μεταξύ άλλων σε επίσημη τοποθέτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Διαβάστε αναλυτικότερα την ανάρτηση του νέου μεταγραφικού «χτυπήματος» του ΠΑΟΚ: «Ενσωματώθηκα στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία 11 ετών με όνειρο να παίξω μία μέρα στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά περήφανος που μπορώ να λέω ότι πέτυχα αυτόν τον στόχο. Για να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστό το πέρασμά μου από την Αγγλία μου δόθηκε επίσης η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την ομάδα τόσο σε Premier League όσο και σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους τους παίκτες που συνάντησα εκεί, στο προσωπικό και στους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου σε αυτόν τον σύλλογο. Από την πρώτη μέρα που πάτησα το γήπεδο ένιωσα σαν στο σπίτι μου, ένιωθα και εγώ μέλος της οικογένειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμένα να αποχωρήσω πόσω μάλλον από ένα μέρος όπου πέρασα τη μισή μου ζωή, ωστόσο, πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό βήμα για εμένα. Μία φορά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για πάντα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ».

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία