Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σούπερ ντέρμπι στη Λειψία

Παρασκευή με ντέρμπι στο EURO, καθώς απόψε στις 22:00 η Ολλανδία κοντράρεται με την Γαλλία, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο.

Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και μοιράζονται την πρώτη θέση του 4ου γκρουπ μετά τις νίκες τους στην πρεμιέρα με Πολωνία (2-1) και Αυστρία (1-0) αντίστοιχα, συνεπώς ο νικητής, εάν υπάρξει, θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρωτιά – και φυσικά την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Το μεγάλο φαβορί στα χαρτιά είναι οι «τρικολόρ», ωστόσο η κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο σταρ των Γάλλων έσπασε τη μύτη του στο ματς με τους Αυστριακούς και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχτεί στο σημερινό αγωνα, για να επιστρέψει με ειδική μάσκα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα προκριματικά, σε όμιλο όπου μετείχε και η Ελλάδα, με τη Γαλλία να κάνει το 2/2 απέναντι στους «οράνιε», με 4-0 εντός έδρας και 2-1 εκτός.

Συνολικά, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν μετρά 16-3-11 ενάντια σε εκείνη του Ρόναλντ Κούμαν, με την τελευταία ισοπαλία να χρονολογείται 20 χρόνια πριν σε φιλική αναμέτρηση!

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολλανδία (Ρ. Κούμαν): Φερμπρούχεν, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ράιντερς, Σάουτεν, Φέιρμαν, Σίμονς, Ντεπάι, Γκάκπο

Γαλλία (Ντ. Ντεσάν): Μενιάν, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Γκριεζμάν, Καντέ, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Ζιρού, Τουράμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

«Καθάρισε» με buzzer beater o Βιεϊρίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version