Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σουρεαλιστική η πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αφήνει προσωρινά στην άκρη την Ευρώπη μετατοπίζοντας την προσοχή του στις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό (17.08), ωστόσο, στις τάξεις της Μάλμε στέκονται στην πρόκριση που τους εξασφάλισε η δεύτερη «μονομαχία» με τους «ασπρόμαυρους» στη Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικό ότι σε πρόσφατες τοποθετήσεις του αναφορικά με τη ρεβάνς με τον Δικέφαλο για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League ο Νίλς Σέτερστρεμ (σ.σ σημείωσε την ισοφάριση στο 96΄) χαρακτήρισε την πρόκριση των Σουηδών σουρεαλιστική.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε αναφορικά με την πρόκριση της Μάλμε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ήταν κάτι σουρεαλιστικό για εμένα, σκεπτόμενος όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ότι σημείωσα και γκολ και ασίστ για εμένα ήταν κάτι το φανταστικό. Κάποιος έγραψε ότι ήμουν σαν τον Μέσι και τον Ντε Μπρόινε. Ήταν διασκεδαστικό να το διαβάζω» ενώ ερωτηθείς για την ευκολία με την οποία η Μάλμε δέχεται γκολ το τελευταίο χρονικό διάστημα πρόσθεσε:

«Σίγουρα έχουμε αυτοκριτική και αναγνωρίζουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να βελτιώνουμε μετά από κάθε αγώνα. Δεν θέλεις να δέχεσαι γκολ ειδικά ως άμυνα αλλά υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις καλύτερα κάθε φορά οπότε μπορείς να βλέπεις και να μαθαίνεις από όλα αυτά. Πάνω από όλα προσπαθείς να αποκομίσεις μόνο τα θετικά οπότε μην ανησυχείτε για εμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία