Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Σπανούλης: «Στο DNA μας είναι η άμυνα»

Δημοφιλή

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ άρχισε με νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας τις υποχρεώσεις της για το προολυμπιακό τουρνουά κι ο Βασίλης Σπανούλης είχε τους λόγους του για να είναι ικανοποιημένος.

«Το πιο σημαντικό είναι η άμυνά μας, αυτό είναι το DNA. Όλα ξεκινούν από εκεί και μετά ξεδιπλώνουμε το ταλέντο μας στην επίθεση. Είμαστε μία ομάδα ομαδική, δεν είμαστε ατομιστές, με ταλέντο, χημεία, ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή στο γήπεδο και για αυτό έχουμε και καλά ποσοστά. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου, το βλέπω στις προπονήσεις, στα προηγούμενα παιχνίδια και ήμουν σίγουρος πως θα κάναμε μία καλή εμφάνιση» τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Και συνέχισε: «Είδαμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το αυριανό ματς με την Αίγυπτο. Είναι σημαντικό να πάμε βήμα βήμα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ μπάσκετ και πρέπει γρήγορα να προσαρμόζεσαι. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει και να προχωράς στο επόμενο. Μας διακρίνει ως ομάδα η ταπεινότητα αλλά έχουμε μεγάλη δίψα και κίνητρο για να πετύχουμε.

Ο Γιάννης είναι ένας παγκόσμιος superstar. Μας αντιπροσωπεύει σε όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι αυτός που είναι αλλά είναι πολύ ταπεινός, δέχεται τα πάντα, είναι ανοιχτόμυαλος. Αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ, αγαπάει πάρα πολύ την πατρίδα του. Θέλει πολύ να είναι εδώ και θέλει μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία 15 χρόνια».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελειώνει του Γκιρασί στην Ντόρτμουντ

Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να είναι ο 28χρονος επιθετικός, Σερχού Γκιρασί. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον Αφρικανό στράικερ...

Στην ίδια κατηγορία