Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα Νησιά Φερόε η «ασπρόμαυρη» εθνική γυναικών ποδοσφαίρου

Με επτά παίκτριες (φωτ.) του ΠΑΟΚ στην αποστολή της, η εθνική ομάδα γυναικών ταξιδεύει στα Νησιά Φερόε, όπου την Τρίτη θ’ αγωνιστεί για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του νησιωτικού κρατιδίου του Βορείου Ατλαντικού, το Τορσχάβν και θ’ αρχίσει στις 18.45 (τηλεοπτική μετάδοση από Nova).

Οι διεθνείς παίκτριες του Δικεφάλου είναι οι Μαρία Γκούνη, Μαρία Μήτκου, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, Θωμαή Βαρδαλή, Γεωργία Χαλατσογιάννη, Αντιγόνη Παπαδοπούλου και Βασιλική Γιαννακά.

Στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας επικρατεί σκεπτικισμός για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί στο τελευταίο ματς με το Μαυροβούνιο και ταυτόχρονα η ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Women’s EURO, με το γκολ πέναλτι που δέχθηκε στο 4o λεπτό των καθυστερήσεων. Σε ένα παιχνίδι, που είχε πετύχει ανατροπή, μετατρέποντας το 0-1 στο υπέρ της 2-1 και έλεγχε απόλυτα, χωρίς να κινδυνεύσει από το Μαυροβούνιο.

Ωστόσο έχει επιστρέψει ηρεμία, με τις παίκτριες και το επιτελείο να εστιάζουν πλέον στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version