Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας οι ΠΑΟΚτσήδες

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται το ταξίδι των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη προς την Κωνσταντινούπολη. Τα πρώτα πούλμαν έχουν φτάσει ήδη στον συνοριακό σταθμό των Υψάλων, εκεί όπου θα πρέπει να βρίσκονται όλα μέχρι τις 14:00, προκειμένου να φτάσουν στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι. Από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι. Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30. Στους κατόχους εισιτηρίων 1st Class θα έρθει email, στην διεύθυνση που δήλωσαν κατά την αγορά του εισιτηρίου, με ειδικές οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι εξαρχής οι τουρκικές συστάσεις παρότρυναν αποφυγή ιδιωτικών οχημάτων για τη μετάβαση του φίλαθλου κοινού στην Κωνσταντινούπολη. «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για Κωνσταντινούπολη με τα ιδιωτικά τους οχήματα, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο κομβόι των λεωφορείων. Θα πρέπει να εξασφαλίσουν κάποιο ιδιωτικό πάρκινγκ εντός της Κωνσταντινούπολης και να μεταβούν στη συνέχεια στην πλατεία Σουλταναχμέτ, η οποία έχει οριστεί ως meeting point κι από εκεί να μεταβούν στο γήπεδο με τα τοπικά λεωφορεία που θα είναι διαθέσιμα». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ετοιμάζουν κορεό για ΠΑΟΚ οι της Γαλατά

Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ κινείται η Γαλατασαράι ενόψει της πρεμιέρας των δύο ομάδων στο League Phase του UEFA Europa League,...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version