Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σταμάτησε στα 25 του ο πρώην του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας (pics)

Δημοφιλή

Την απόφαση του να βάλει τέλος στην καριέρα του, μόλις στα 25 του χρόνια έλαβε ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, που την ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αιγάλεω. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2018 για να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.

Η ανάρτηση του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media:

«Αγαπημένο μου ποδόσφαιρο..

Ευχαριστώ για τις χαρές, τις λύπες, τις νίκες, ήττες, επιτυχίες, αποτυχίες, τους φίλους, τους εχθρούς, τα όμορφα, τα άσχημα, τα γέλια, τα δάκρυα, τις αναμνήσεις, τα ταξίδια. Στους συμπαίκτες και αντιπάλους που είχα, τους προπονητές και προέδρους που διαφώνησα, τους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές που κούρασα και τις ομάδες ΠΑΟΚ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ATHENS KALLITHEA, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ΑΙΓΑΛΕΩ τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία.

Η διαδρομή ήταν όμορφη.. Όταν κάτι δεν σε γεμίζει πια, να μάθεις να το αφήνεις και να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Τα λεμε στην άλλη πλευρά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία