Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στέλνει πρόταση για Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ»

Δεδομένης της αποχώρησης του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ για Σαουδική Αραβία καθώς επίσης και της επικείμενης ενσωμάτωσης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ αναζητά εναγωνίως ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στα υπόψιν μεταξύ άλλων είναι εκείνο του Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας. Ορμώμενα από το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων», ΜΜΕ της Τουρκίας σε πρόσφατες αναφορές τους υπογραμμίζουν ότι αναμένεται άμεσα να κατατεθεί πρόταση στο τουρκικό κλαμπ από τον Δικέφαλο προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Κόλεϊ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει το βλέμμα του στραμμένο στον Ομάρ Κόλεϊ και φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού από την Γκάμπια. Λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον Κόλεϊ, σχεδιάζει να κάνει σύντομα προσφορά στην Μπεσίκτας. Το τουρκικό κλαμπ υπέγραψε τον Κόλεϊ από την ιταλική Σαμπντόρια τον Φεβρουάριο του 2023 για 2,3 εκατομμύρια ευρώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version