Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Στη φυλακή ο 27χρονος που καταδικάστηκε για το θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Δημοφιλή

Στη φυλακή οδηγείται ο 27χρονος που καταδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από το Εφετείο για τον θάνατο του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, ύστερα από οπαδικό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει: «Εντοπίστηκε και συνελήφθη, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (03-07-2024), 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Πρόκειται για απόφαση που εκδόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) ετών και (3) μηνών για τα αδικήματα της θανατηφόρας έκθεσης κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, για περιστατικό που έλαβε χώρα την 27-04-2017 στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Με φόρα για ακόμη μια νίκη!

Για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5...

Στην ίδια κατηγορία