Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη λίστα του ΠΑΟΚ κι ο Λιάβας

Πέρα από τις κινήσεις πρώτης γραμμής που θα γίνουν, ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος αυτό το καλοκαίρι να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του! Στη σεζόν που τελείωσε οι Έλληνες παίκτες ήταν λίγοι κι αυτό είχε αντίκτυπο και στην ευρωπαϊκή λίστα που δήλωνε ο ΠΑΟΚ, αφού πλην των Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και Τζίμα, δεν υπήρχαν άλλοι Έλληνες με ρόλο στην ομάδα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη ξεκινήσει το σκανάρισμα στην ελληνική αγορά και ο στόχος είναι να αποκτηθούν κάποιοι νεαροί παίκτες, που θα βοηθήσουν να ανοίξει το ροτέισον, σε μια σεζόν που λογικά θα υπάρχουν πάλι πάνω από 50 αγώνες, αλλά και θα υπάρχει η προοπτική της εξέλιξης, ώστε να αποτελέσουν αργά ή γρήγορα παίκτες πρώτης γραμμής για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι ένα θέμα που έχει ήδη συζητηθεί ανάμεσα σε Λουτσέσκου και διοίκηση και υπάρχει απόλυτη ταύτιση και οι πληροφορίες της FORZA αναφέρουν ότι αναμένονται άμεσα κάποιες επιλογές απ΄ αυτή τη δεξαμενή ποδοσφαιριστών.

Ενας από αυτούς τους παίκτες είναι κι ο δεξιός μπακ του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μέτρησε φέτος 37 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού 118 φορές, ενώ ήταν και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version