Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Στη «μάχη» και ο Κόλεϊ

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Άλι Σαμάτα «άνοιξαν» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών του ΠΑΟΚ με τον πρώτο να ταξιδεύει στην Αγγλία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδας με τα «Τρία Λιοντάρια» υπό τη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και τον δεύτερο να τίθεται αντιμέτωπος με το Κονγκό εκκινώντας από θέση βασικού και φορώντας το περιβραχιόνιο της Τανζανίας προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σκυτάλη λαμβάνει ο Ομάρ Κόλεϊ που κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Γκάμπιας με φόντο τους διπλούς αγώνες κόντρα στη Μαδαγασκάρη τόσο τη σημερινή (11.10) μέρα, όσο και τρεις ημέρες αργότερα (14.10) σε μία άκρως κομβική συνάντηση δεδομένου πως αμφότερες οι ομάδες καταλαμβάνουν την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό. Στην κορυφή βρίσκεται η Τυνησία με έξι πόντους ενώ ακολουθούν τα Κομόρες με δύο, μπροστά από τις Γκάμπια-Μαδαγασκάρη κάτι που σημαίνει πως ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ψάχνει εναγωνίως νίκη σε μία προσπάθεια βαθμολογικής αναρρίχησης.

Σε επίπεδο διεθνών ποδοσφαιριστών και όπως ενημερωθήκατε απρόοπτο συνέβη με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι καθώς ο 24χρονος τερματοφύλακας αποκόμισε ενοχλήσεις στην πλάτη κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην εθνική Κροατίας εξ ου και η εσπευσμένη ενεργοποίηση του Λάμπροβιτς από τον Ζλάτκο Ντάλιτς ενόψει των αγώνων με Σκωτία και Πολωνία. Δυσάρεστη εξέλιξη που επιβεβαιώθηκε και από πλευράς ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην επίσημη αναφορά της, επισημαίνοντας ότι «αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Κροατίας κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χωρίς σταματημό έως την επόμενη διακοπή

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» τις προηγούμενες ημέρες και να γεμίσουν τις μπαταρίες...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version