Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λόβρεν! (pics)

Η πολύωρη σύσκεψη κορυφής στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της «ασπρόμαυρης» διοίκησης έδειξε… Ντέγιαν Λόβρεν για τον ΠΑΟΚ που κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κλείσει την εκκρεμότητα στο κέντρο της άμυνάς του και εν τέλει τα κατάφερε στο παρά πέντε με την προσθήκη του 35χρονου Κροάτη στόπερ με διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Όπως αναμενόταν τη σημερινή (14.09) ημέρα, αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μαζί με τον ατζέντη του με πτήση από το Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στον Δικέφαλο, με το FORZAonline να βρίσκεται εκεί απομονώνοντας στιγμιότυπα της άφιξής του στην Ελλάδα. Επόμενο στάδιο οι ιατρικές εξετάσεις καθώς επίσης και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να ενταχθεί το συντομότερο στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει των επικείμενων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν:

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, η άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν προσέλκυσε το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ που ανέμενε εναγωνίως τον 35χρονο Κροάτη κεντρικό αμυντικό:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version