Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

Δημοφιλή

Ο Αντονί Μαρσιάλ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο παίκτης αναμένεται αύριο στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει.

Πάνω από 10.000.000 ευρώ τα χρήματα που θα εισπράξει για τρία χρόνια ο Γάλλος, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να αναθέτει την υπόθεση της μεταγραφής του στον εξάδελφό του και επικεφαλή των ακαδημιών της Ένωσης, ο οποίος «έτρεξε» το deal σε συνεργασία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Από τη στιγμή που ο 28χρονος (5/12/1995) πείστηκε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, η ΑΕΚ θα γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά τη Μονακό, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλη.

Στα «πλην» το γεγονός ότι προέρχεται από διάστημα μακράς αγωνιστικής αποχής, καθώς το τελευταίο του ματς χρονολογείται τον Δεκέμβριο του 2023, δηλαδή πριν από εννέα μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής μέχρι να βρεθεί στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία