Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρεϊθγουέιτ!

Δεν είναι άγνωστο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός σέντερ φορ την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν να είναι αυτή του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ.

Ο Δανός αγωνίζεται χρόνια στην Ισπανία, ενώ την τελευταία διετία βρίσκεται στην Εσπανιόλ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βαρκελώνης ολοκληρώνεται το καλοκαιρί του 2025, αλλά δύσκολα θα μείνει στον ισπανικό σύλλογο.

Η περίπτωση του αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του Δικεφάλου και το όνομα του βρίσκεται ψηλά στην λίστα των επιθετικών.

Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί 41 φορές με τη φανέλα του συλλόγου με έδρα τη Βαρκελώνη,έχοντας πετύχει 22 τέρματα. Φυσικά, το πικ της καριέρας του ήταν όταν αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα από τον Φλεβάρη του 2020 έως και τον Σεπτέμβριο του 2022.

Είναι διεθνής με την εθνική Δανίας, έχοντας καταγράψει 69 συμμετοχές με το εθνόσημο και 10 γκολ.

Για την υπόθεση του Μπρεϊθγουέιτ είχε μιλήσει πρόσφατα ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που ανέφερε: «Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ μπορεί να φύγει με δύο τρόπους από την Εσπανιόλ. 1) Αν η ομάδα προβιβαστεί μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιούλιο, ενώ αν παραμείνει στη Segunda Divisiοn η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι 600 χιλιάδες ευρώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version