Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην τελική ευθεία η παραμονή των Σβαμπ-Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Σε μεταγραφικό πυρετό βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου τόσο προκειμένου να κλείσει υποθέσεις παραμονής ποδοσφαιριστών του στο ρόστερ, όσο και αναζήτησης νέων μονάδων που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ψηλά στις λίστα προτεραιοτήτων του παρέμενε η τριπλέτα ανανεώσεων των Σουαλιό ΜεϊτέΣτέφαν Σβαμπ και Τόμας Κεντζιόραμε την υποσημείωση πως στην περίπτωση του πρώτου επήλθε συμφωνία με την Μπενφίκα και απομένει και η προσωπική απάντηση του ίδιου, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι ανανεώσεις των δύο τελευταίων.

Ενδεικτικό πως για τους δύο ποδοσφαιριστές απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες με φόντο την παραμονή τους στην Τούμπα και μέσα σε λίγα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις, με τον Στέφαν Σβαμπ να εμφανίζεται πρόθυμος να πάρει το… πρώτο αεροπλάνο για υπογραφές. Αναφορικά με την υπόθεση παραμονής του Τόμας Κεντζιόρα για την οποία υπήρξε ενημέρωση, ο… γάμος δεν θα αργήσει να υπάρξει από τη στιγμή δε που η Ντιναμό Κιέβου δεν δείχνει να θέλει να σταθεί εμπόδιο στην παραμονή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός τη φετινή σεζόν ήρθε ως ρεζέρβα και κατέληξε ως ο παίκτης που ξεκινούσε από αυτόν η ενδεκάδα! 47 συμμετοχές 3 σημαντικά γκολ και 3.935 λεπτά συμμετοχής με τα περισσότερα από αυτά να είναι σερί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

O Έρικσεν μίλησε για τη… χυλόπιτα στη Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προσέγγισε το καλοκαίρι τον Κρίστιαν Ερικσεν, αλλά ο Δανός μέσος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να παίξει στην...

Στην ίδια κατηγορία