Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελική ευθεία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδιας, καθώς σήμερα (12/7) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία διπλή προπόνηση.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε χαρακτήρα αποφόρτισης, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλεύει στην ανάπτυξη και την επίθεση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε την πρώτη του προπόνηση, ενώ ο Μαντί Καμαρά έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον αγώνα με την Γκενκ. Ο Γιόνι Ότο έκανε θεραπεία και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δούλεψε ατομικά.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής (12/7) και θα επιστρέψουν ξανά στο χορτάρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, για την τελευταία διπλή προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Υπενθυμίζεται πως ο Δικέφαλος θα δώσει δυο φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο (13/7), αντιμετωπίζοντας αρχικά την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στις 15:00 και έπειτα θα ακολουθήσει το παιχνίδι κόντρα στην Φίτεσε που είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

Με αυτά τα δύο φιλικά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη για να μπουν σε ρυθμούς προκριματικών Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία