Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στην Τούμπα θα είναι διαφορετικά»

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ και Μάλμε αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στη Σουηδία κατά την πρωταρχική ευρωπαϊκή τους συνάντηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, με τον γνωστό δημοσιογράφο και στενό φίλο του Ράζβαν Λουτσέσκου, Ραζβάν Παναϊτέσκου, να προχωρά στις δικές του εκτιμήσεις ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης στην Τούμπα (13.08, 20:30) επισημαίνοντας ότι «όλα στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικά».

Αναλυτικότερα όσα τόνισε για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Μάλμε:

Για τον αγώνα με τη Μάλμε: «Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ, που είναι ακόμα στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους, έπαιξε με μια ομάδα που έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της. Θα μπορούσε να αποφύγει τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα του θα είναι πολύ καλύτερη στην Τούμπα και έχει το πάνω χέρι».

Για το παιχνίδι της Τούμπας: «Θα είναι διαφορετικά. Θα είναι ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Είναι αγώνας επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που είναι το όνειρο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες: «Όχι δεν μιλήσαμε, του έστειλα ένα μήνυμα. Νομίζω είναι αφοσιωμένος στα ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδια. Είδα το δεύτερο παιχνίδι της Σπάρτα Πράγας με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά δεν ήταν φαβορί η Στεάουα. Μετά το 1-1 είναι όλα ανοικτά 50-50».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία