Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Στην Τράκτορ που έχει σήμα… τρακτέρ η επόμενη ομάδα του Ανσαριφάρντ

Δημοφιλή

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αποχωρεί από τον Άρη για την 4η του πρωταθλήματος Ιράν, την Τράκτορ με το… ομώνυμο σήμα. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε μεταγραφή για τον Άρη τον Γενάρη που μας πέρασε με στόχο να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν το βήμα παραπάνω τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Ωστόσο, ήταν ο… μοιραίος στο καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, όταν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα δίπλα από το δοκάρι στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ και στο κύπελλο η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ιράν συμφώνησε ήδη με την Τράκτορ, που πέρυσι ήταν τέταρτη στο πρωτάθλημα της χώρας. Μάλιστα, το έμβλημα της ομάδας είναι ένα… τρακτέρ, ενώ ιδρύθηκε το 1970. Δηλαδή από τότε που έχει να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο η πρώην ομάδα του Ανσαριφάρντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η UEFA ερευνά τη χειρονομία του Μπέλιγχαμ (video)

Η UEFA ερευνά τον Άγγλο μέσο Τζουντ Μπέλινγκχαμ για τη χειρονομία που έκανε μετά την ισοφάριση εναντίον της Σλοβακίας...

Στην ίδια κατηγορία