Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στις κλήσεις για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Εκόνγκ»

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στους αγώνες με την Εθνική Νιγηρίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο 30χρονος αμυντικός, αγωνίστηκε τελευταία φορά με τα «ασπρόμαυρα» στις 3 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στην συνέχεια αναχώρησε για το Κόπα Άφρικα. Σε εκείνο το τουρνούα, ο Εκόνγκ συνέχισε να αγωνίζεται τραυματίας με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Θεσσαλονική με θλάση τρίτου βαθμού, για την οποία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Από τότε, τα μέσα της χώρας του παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας του, καθώς πρόκειται για τον αρχηγό των «Σούπερ Αετών» και τον MVP της Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα.

Η επιστροφή του Εκόνγκ στις προπονήσεις έγινε θέμα από τους συμπατριώτες του, με το σημερινό (11/5) ρεπορτάζ να τονίζει πως ο στόπερ του Δικεφάλου έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, για τα δύο επικείμενα ματς με Νότια Αφρική (3/6) και Μπενίν (10/6).

«Άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν ότι ο MVP του Copa Africa, Γουίλιαμ Έκονγκ, κλήθηκε από τον νέο προπονητή των Super Eagles, Φίνιντι Τζορτζ, για τους κρίσιμους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 του επόμενου μήνα εναντίον της Νότιας Αφρικής και του Μπενίν», αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ από τη Νιγηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version