Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο επίκεντρο το ντεμπούτο Καμαρά

Αφορμή δοθείσης από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Μαντί Καμαρά με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αφρικανικά ΜΜΕ σε τελευταίες αναφορές τους απομονώνουν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από διάστημα επτά μηνών. Άξιο αναφοράς δε πως επισημαίνουν ότι «ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα συνιστά ποδοσφαιριστή που ο Δικέφαλος στηρίζεται πάνω του για να πετύχει τους στόχους του τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Αναλυτικότερα όσα τονίζουν οι συμπατριώτες του Μαντί Καμαρά αναφορικά με την επιστροφή του και το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:

«Ο Μαντί Καμαρά που μέχρι πρότινος ήταν στη μαύρη λίστα στον Ολυμπιακό για αρκετούς μήνες μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ με τη μορφή ελεύθερου, έκανε την επιστροφή του στο γήπεδο την Τετάρτη. Μια επιτυχημένη επιστροφή για τον διεθνή μέσο από τη Γουινέα καθώς συμμετείχε στη νίκη της ομάδας του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League εναντίον της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Μπαίνοντας στο 68ο λεπτό, ο Μαντί Καμαρά σταθεροποίησε τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς-παγίδα στην έδρα του. Γνωρίζοντας καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί αρκετές σεζόν στον Ολυμπιακό, ξεκινά μια νέα σελίδα στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ. Ένας σύλλογος που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον διεθνή από τη Γουινέα για να επιτύχει τους στόχους του αυτή τη σεζόν».

Λίγο μετά την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του UEFA Champions League μάλιστα, ο Μαντί Καμαρά προχώρησε και σε προσωπικές τοποθετήσεις στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μετά από επτά μήνες χωρίς παιχνίδι! Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να βρω ξανά το χαμόγελο για να παίξω σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο… Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους υποστηρικτές που με βοηθούν να νιώσω σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο! Ας δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version