Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Στο ίδιο έργο θεατές…

Άλλη μια ήττα για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τη FCSB με 0-1 για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει από το ημίχρονο, μην μπορώντας να αξιοποιήσει και το γεγονός ότι από το 55΄ έπαιζε με παίκτη περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 9΄, όταν ο Μπάμπα πήρε την κεφαλιά κι ο Τιρνοβάνου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τάισον βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια της ρουμανικής εστίας.

Στο 28΄ ο Ντεσπόντοφ από πλάγια θέση επιχείρησε σουτ, που βρήκε στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας, καταλήγοντας άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σουτ εκτέλεσε φάουλ, με τον Κοτάρσκι να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 32΄ το σουτ του Καμαρά έφυγε άουτ, ενώ στο 39΄ ο Τάισον δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στο 41΄ η κεφαλιά του Καμαρά έφυγε λίγο άουτ. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, στο 8΄ των καθυστερήσεων του α΄ μέρους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπιρλίτζεα μετά από ασίστ του Ολάρου.

Στο 51΄ το δυνατό διαγώνιο σουτ του Ντεσπόντοφ έφυγε άουτ, ενώ στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ολάρου (πήρε την μπάλα με το χέρι) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 60΄ το διαγώνιο σουτ του Σάστρε έφυγε άουτ και στο 61΄ ο Τιρνοβάνου μπλόκαρε το κοντινό πλασέ του Κωνσταντέλια. Ένα λεπτό μετά ο γκολκίπερ των Ρουμάνων έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ την κεφαλιά του Οζντόεφ.

Στο 7΄ των καθυστερήσεων είχε και άλλο δοκάρι σε προσπάθεια του Μιχαηλίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (69΄ Ζίβκοβιτς), Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Καμαρά (69΄ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73΄ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (83΄ Σορετίρε), Τάισον, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (69΄ Τισουντάλι).

FCSB: Τιρνοβάνου, Κρετού, Ραντούνοβιτς, Νταουά, Ποπέσκου, Λιξάντρου (45΄ Ντζούμα), Σουτ, Μπαλούτα (46΄ Μικουλέσκου), Τανάσε (65΄ Οκτ. Ποπέσκου),  Ολάρου, Μπιρλίτζεα (78΄ Αλχασάν) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version