Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Στο πλευρό της Εθνική Νιγηρίας ο Έκονγκ

Δημοφιλή

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε τον Φεβρουάριο, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική Νιγηρίας, ωστόσο θα βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του για τις αναμετρήσεις με τη Νότια Αφρική και το Μπενίν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο Έκονγκ στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της Νιγηρίας και αναφέρθηκε στην Εθνική της πατρίδας του, τονίζοντας ότι θα βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του.

«Θα είμαι στο Uyo όταν φτάσει η ομάδα. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν για να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό παιχνίδι και θα προσπαθήσω να μείνω στον αγώνα για να προσφέρω ηθική υποστήριξη και να μοιραστώ κάποιες από τις εμπειρίες μου με τους νεότερους παίκτες.

Πρόκειται για κρίσιμα παιχνίδια με τη Νότια Αφρική και το Μπενίν, καθώς στοχεύουμε σε μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Έκονγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρέμος: Πώς ξεκίνησε η έρευνα για φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα χρήματος

Dεσμευμένη παραμένει η κινητή και ακίνητη περιουσία του γνωστού τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου...

Στην ίδια κατηγορία