Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο προεδρικό μέγαρο η αποστολή της Μπάνια Λούκα (pics)

Το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα άφησε ελπίδες πρόκρισης στην Μπάνια Λούκα, που ζει και αναπνέει για τον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (31/7) με τον ΠΑΟΚ.

Με την αισιοδοξία να ξεχειλίζει, οι φίλοι της βοσνιακής ομάδας αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο για τη ρεβάνς με τον Δικέφαλο, ενώ σε μια προσπάθεια του ανεβάσει την ψυχολογία, ο πρόεδρος της Δημοκρατία της Σέρπσκα, Μίλοραντ Ντόντικ κάλεσε στο προεδρικό Μέγαρο τους ποδοσφαιριστές της Μπάνια Λούκα, προκειμένου να τους εκφράσει την υποστήριξη του και συνάμα τις θετικές του σκέψεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League.

«Την Τρίτη (30/7) θα διοργανώσω δεξίωση στο Μέγαρο της Δημοκρατίας για την ομάδα και τη διοίκηση της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Θέλω να τους εκφράσω τη στήριξη μου πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να γεμίσουμε χαρά και υπερηφάνεια όλη τη Δημοκρατία της Σέρπσκα» επισημάνθηκε από τον Μίλοραντ Ντόντικ ενόσω το αγωνιστικό τμήμα των Βόσνιων έκανε πράξη την επιθυμία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version