Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο β΄ μέρος ήταν… κανονικός ΠΑΟΚ, «καθάρισε» τον Παναιτωλικό με 2-0

Δημοφιλή

Αφήνοντας το μέτριο εαυτό του στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς στο β΄ μέρος και έφθασε άνετα στο 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Ελάχιστες συγκινήσεις πρόσφερε το πρώτο ημίχρονο στους περίπου δώδεκα χιλιάδες θεατές, που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας.

Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήταν στο 19΄, όταν ο Μουργκ σούταρε έξω από την περιοχή κι ο Τσάβες πέταξε την μπάλα κόρνερ. Οχτώ λεπτά αργότερα, το διαγώνιο σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσάβες.

Στο 31΄ και στο 32΄ ο Παναιτωλικός είχε δύο καλά σουτ με τους Μπουζούκη (μπλόκαρε ο Κοτάρσκι) και Ντίαζ (λίγο άουτ).

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Η φάση άρχισε από τον Καμαρά, ο οποίος άνοιξε δεξιά για τον Ντεσπόντοφ και από τη σέντρα του τελευταίου, ο Σάστρε με κεφαλιά νίκησε τον Τσάβες για το 1-0.

Στο 59΄ ο ΠΑΟΚ έφθασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Τσάβες εξουδετέρωσε το σουτ του Ντεσπόντοφ, ενώ στο 65΄ ο Σβαμπ νικήθηκε επίσης από τον Τσάβες.

Ουσιαστικά ο Δικέφαλος κλείδωσε τη νίκη στο 79΄. Οχτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Τισουντάλι με ωραίο σουτ πέτυχε το 2-0, αξιοποιώντας την ασίστ του Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Καμαρά (71΄Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (71΄ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (71΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (85΄ Σορετίρε), Τσάλοφ (71΄ Τισουντάλι).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62΄ Μαΐντεβατς), Τορεχόν, Μπουζούκης (62΄ Κοντούρης), Πέρεζ (71΄ Λούις), Μπελεβώνης (62΄ Λαχούντ), Μαυρίας, Ντίαζ (78΄ Νικολάου), Λομονάκο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία