Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Στον «αέρα» τα εισιτήρια με Πόρτο

Εκτός έδρας νίκη με 74-70 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λίμπουργκ, κάνοντας την αντεπίθεση του στην τελευταία περίοδο με επιμέρους σκορ 25-12 και ξεκινώντας νικηφόρα την πορεία του στο FIBA Europe Cup με φόντο την αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο όγκος δουλειάς του σε επίπεδο Ευρώπης πλέον μετατοπίζεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στις 20:15 με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων της εν λόγω συνάντησης.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της τονίζεται χαρακτηριστικά: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – FC Porto, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στις 20:15, για την αγωνιστική της κανονική περιόδου του FIBA Europe Cup.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
-Διατίθενται παιδικά εισιτήρια για παιδιά 5-15 ετών στην τιμή των 5 euro για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP 1,2,5,6, Gold & Lounge.

Τρόποι διάθεσης

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html
Τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά από τις 10:00 για πληροφορίες και επίλυση τυχόν προβλημάτων. Λόγω της ισχύουσας νέας νομοθεσίας και της αποκλειστικής χρήσης του Gov.gr Wallet για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και την αποφυγή οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος, η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων θα σταματήσει δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18:15, την Τετάρτη 16/10/2024.

Διευκρινίσεις

1. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα.

2. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών (γεννηθέντες μέχρι και 1/1/2019) δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο γήπεδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα που δικαιούται είσοδο στο γήπεδο και έχει τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα ταυτοπροσωπίας. Τα παιδιά 5-15 ετών δικαιούνται είσοδο με παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 5 euro, για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP 1,2,5,6, Gold & Lounge. Πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα που θα δικαιούται είσοδο (κάτοχος απλού ή εισιτηρίου διαρκείας) και θα έχει στην κατοχή του δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

3. Παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται από το γήπεδο ή με κατάθεση στο λογαριασμό της ΚΑΕ και mail με τα δικαιολογητικά στο tickets@paokbc.gr μέχρι την Τρίτη 15/10 στις 18:00.

4. Οι φίλαθλοι άνω των 67 ετών που δεν διαθέτουν Gov.gr Wallet θα μπορούν να έρχονται στα γραφεία του γηπέδου, μέχρι και την Τρίτη (15/10) στις 18:00 για να προμηθεύονται το εισιτήριο τους.

5. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει και να ταυτοποιήσει το εισιτήριό του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο PAOK Sports Arena. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.
Η εφαρμογή Gov.gr Wallet διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr

6. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ και στο https://wallet.gov.gr/support

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version