Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Ατρόμητο ο Βρακάς

Δημοφιλή

Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Βρακά επήλθε ο Ατρόμητος, ολοκληρώνοντας την πρώτη του κίνηση για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Επί της ουσίας, ο 22χρονος εξτρέμ αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για Αθήνα ως ελεύθερος προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στους Περιστεριώτες, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%.

O Γιώργος Βρακάς γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 2001 στα Γιάννινα και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις Ακαδημίες του ΑΟ Γιάννινα. Το 2014 έκανε το μεγάλο βήμα και έγινε μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Με τα ασπρόμαυρα εντυπωσίασε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και ήταν φυσικά σταθερή προτίμηση στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Έφτασε το 2017 να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που ντεμπουτάρει με τον ΠΑΟΚ, σε ηλικία 16 ετών και επτά μηνών. Τον Αύγουστο του 2018 αποχώρησε και έγινε μέλος της δεύτερης ομάδας της Νάπολι. Σε δύο χρόνια στην Ιταλία ο Βρακάς συμμετείχε σε 20 αγώνες, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2020 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να υπογράφει τον νεαρό επιθετικό μέσο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Λεβαδειακό, όπου έκανε δύο μεστές χρονιές. Την σεζόν 2021-22 έκανε 34 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας πέντε γκολ.

Την επόμενη χρονιά στην Super League 1 πια έπαιξε σε 29 παιχνίδια, πετυχαίνοντας ένα γκολ, βγάζοντας δύο ασίστ, έχοντας μάλιστα την τιμή να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του Λεβαδειακού για την σεζόν σε σχετική ψηφοφορία της Super League 1.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία