Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν η Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Δημοφιλή

Στον ΠΑΟΚ Morris θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελληνίδα σέντερ φορ Αντιγόνη Παπαδοπούλου, όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (28/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής επιθετικός, γεννημένη το 2003, συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά, και τρίτη συνολικά, σε μία σεζόν στην οποία πέτυχε κομβικά τέρματα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, τα οποία συνέβαλλαν στην κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που θα ανήκω και του χρόνου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση του «νταμπλ» και οφείλουμε να διατηρήσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και φέτος, έχοντας παράλληλα μία θετική πορεία στο Champions League. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τον προπονητή, και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξη στο πρόσωπο μου, και να ευχηθώ μία χρονιά επιτυχημένη, χωρίς τραυματισμούς!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο στόχος για τα διαρκείας

Ήδη πάνω από 7 χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν και...

Στην ίδια κατηγορία