Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Στον ΠΑΟΚ ο Σαβάρ Ρέινολντς!

Δημοφιλή

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mαteco, ο Δικέφαλος συμφώνησε με τον Σαβάρ Ρέινολντς Τζούνιορ! Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο Δικέφαλος συμφώνησε και με τον Σαβάρ Ρέινολντς Τζούνιορ, με την ανακοίνωση της απόκτησής του να επισημοποιείται κατά την διάρκεια της αυριανής (27/6) ημέρας.

Ο Ρέινολντς αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ έχει ύψος 1.88 και είναι 26 ετών. Ο νέος αθλητής του Δικεφάλου διέπρεψε πέρσι στη Κύπρο με τον Κεραυνό, κατακτώντας το νταμπλ αλλά και έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο FIBA Europe Cup. Στο Europe Cup σε 8 παιχνίδια είχε 16,3 πόντους, 4,5 ασίστ και 53,3 % στο τρίποντο μέσο όρο, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα σκόραρε 13,1 πόντους με 4,3 ασίστ και 47,3% στο τρίποντο μέσο όρο.

Μια χρονιά πριν αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την Φέγενορντ, όντας εντυπωσιακός με 18,5 πόντους, 5,3 ασίστ και 40% στο τρίποντο. Για τον Ρέινολντς ενδιαφέρθηκε και ο Πανιώνιος, ωστόσο ο παίκτης επέλεξε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παντρεύεται ο Δημήτρης Γιαννούλης!

Στης εκκλησιάς την πόρτα προσεχώς ο Δημήτρης Γιαννούλης. Εν αναμονή της απόφασης για το μέλλον του, ο 28χρονος πρώην αριστερός...

Στην ίδια κατηγορία