Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Δημοφιλή

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΝΠΣ.

Τι και αν ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Βόλου για να λάβει 4.800 εισιτήρια το υπουργείο Αθλητισμού άναψε κόκκινο φως στην οργανωμένη μετακίνηση.

Μάλιστα, εκδόθηκε και ανακοίνωση:

«Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης».

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως αυτό δεν αποτρέπει την μετακίνηση όσων επιθυμούν να μεταβούν μεμονωμένα στον Βόλο για την αναμέτρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

ΑΕΚ: Γενέθλια με… τραγούδι από τον Μάριο Ηλιόπουλο (video)

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι για τα γενέθλια του και τραγούδησε μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία