Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στροφή» σε Σάμροκ Ρόβερς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αγωνιστική της Super League για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-0 επί του Παναιτωλικού. Μετά από μία απαιτητική εβδομάδα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας τη μία νίκη πίσω από την άλλη, μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Η εμφάνιση κόντρα στους Αγρινιώτες είναι πλέον παρελθόν, καθώς ο Δικέφαλος θα στρέψει άμεσα την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα play off του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται με το ένα πόδι στο League Stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκτός αποστολής για τον χθεσινό (25/8) αγώνα είχε μείνει ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στους Ιρλανδούς. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν περιθώριο για ξεκούραση και θα ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Δουβλίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version