Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Στροφή» σε Βόλο με νέο πρόσωπο και απουσίες

Δημοφιλή

Το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ μετά το ρεπό που δόθηκε τη Δευτέρα (16.09) μετατοπίζει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό, «ανοίγοντας» τον κύκλο προετοιμασίας του με νέο πρόσωπο τον Ντέγιαν Λόβρεν στην πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου και με απουσίες. Μπράντον Τόμας, Τάρικ Τισουντάλι και Αντώνης Τσιφτσής παρέμειναν εκτός του σημερινού (17.09) προγράμματος για διαφορετικούς λόγους, με το ιατρικό δελτίο να παρακολουθεί στενά την κατάστασή τους.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: «Το ντέρμπι με το Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Τρίτης (17.09) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη μάχη στο Βόλο. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

Tην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν, που έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Ο Ταρίκ Τισουντάλι έκανε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο. Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντώνης Τσιφτσής, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Την Τετάρτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία