Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Super Cup χάντμπολ: Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Δημοφιλή

Για το Super Cup η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έπαιξε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης κόντρα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 32-25.

Ας σημειωθεί ότι η αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι το επόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, όπου και θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μίκρας και πάλι τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Handball Premier.

Στο σημερινό τελικό, οι γηπεδούχοι πήραν μία διαφορά στο πρώτο επτάλεπτο, 6-2, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει χάρη στα εξτρέμ του, αφού Νικολαΐδης και Ιωάννου έκαναν το 6-4. Η διαφορά αυξήθηκε στη συνέχεια, 14-9, ωστόσο με νέα «ασπρόμαυρη» αντεπίθεση, εκείνη μειώθηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τελικό σκορ 16-13.

Καλύτερα μπήκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας ενέργεια στα πρώτα λεπτά, κάτι το οποίο έφερε την διαφορά στο γκολ, 17-16. Η κλειστή διαφορά στο σκορ συνέχισε έως το 41′, 21-19. Στη συνέχεια η διαφορά αυξήθηκε 26-20, με τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να μειώσουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με το τελικό σκορ να είναι 32-25.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία