Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Super League: Τέσσερις ομάδες στα Play Off και επίσημα

Δημοφιλή

Πέρασε, και μάλιστα ομόφωνα, η αλλαγή του format της Super League, που πλέον θα περιλαμβάνει και επίσημα τρία διαφορετικά μίνι πρωταθλήματα, με τον τίτλο να κρίνεται σε Play Off για τις θέσεις 1-4. Η Superleague αποφάσισε ομόφωνα σήμερα να αλλάξει το φορμάτ και τα πλέι οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή θα διεξάγονται πλέον μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων κι όχι των έξι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας.

Ακόμη, μετά το πέρας των δύο γύρων της regular season, θα παίζουν το δικό τους μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 5-8 με φόντο το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού πλέον η χώρα μας κέρδισε ακόμα μία ευρωπαϊκή θέση από τη μεθεπόμενη σεζόν, με τη διαφοροποίηση όμως ότι οι βαθμοί τους θα διαιρούνται διά δύο. Τέλος, οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 9-14, διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας, θα μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, με τους δύο τελευταίους να υποβιβάζονται.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της λίγκας:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία