Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σβαμπ: «Ανυπομονώ να υπογράψω το νέο συμβόλαιο»

Ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν και μίλησε αποκλειστικά στο FORZAONLINE, για την ανανέωση του συμβολαίου του και τους μεγάλους στόχους που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, ήταν μια καλή περίοδος διακοπών και ελπίζω όλα να πάνε καλά τη νέα σεζόν. Αύριο έχουμε την πρώτη μας προπόνηση. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι έτοιμος και ελπίζω και οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι.

Ανυπομονώ, είμαι τέσσερα χρόνια εδώ, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και ανυπομονώ να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες, είμαστε πεινασμένοι και θα θέλαμε να πάρουμε back to back το πρωτάθλημα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ανυπομονούμε για το Champions League, είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς, θέλουμε όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι. Το Champions League είναι μια διοργάνωση που ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστεί και θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε στο League Stage της διοργάνωσης, θα ήταν κάτι υπέροχο για εμάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version