Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Σβαμπ: «Πανέτοιμοι για Γαλατασαράι!»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από την ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι (25.09) ενόψει της πρεμιέρας των ασπρόμαυρων στο League Phase του UEFA Europa League, ο Στέφαν Σβαμπ μοιράστηκε τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «έχουμε ένα γκρουπ που μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές συνθήκες».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν η ομάδα έχει αύριο τον πιο δύσκολο αντίπαλο έως τώρα:

«Eίμαστε σε καλή διάθεση και κατάσταση έχουμε αντιμετωπίσει δύσκολα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι πως αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τέτοιου τύπου ομάδες:

«Ξεπεράσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Champions League. Είναι δύσκολα παιχνίδια, αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να πω ότι οι νέοι παίκτες έχουν αφήσει τον αντίκτυπο τους και νομίζω είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση».

Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο:

«Θυμίζει λίγο Play Off της Super League η όλη κατάσταση δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε τοπ ομάδες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε εμάς. Η Γαλατάσαραϊ έκανε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά έχει αποκλεισμό από το Champions League. Γνωρίζουμε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά, γιατί θα μας πιέσουν με τον κόσμο τους, αλλά και ο κόσμος μας θα είναι εδώ και μπορεί να κάνει εξίσου… φασαρία».

Για το νέο φορμάτ και το πώς του φαίνεται αυτό:

«Είναι κάτι καινούργιο, το παλιό δεν ήταν κακό, αλλά το νέο είναι συναρπαστικό. Όλες οι ομάδες θα τρέχουν πίσω από τους πόντους. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται. Έχουμε μια καλή ομάδα, που θα προσπαθήσει να κυνηγήσει βαθμούς σε κάθε έδρα».

Για το ότι η Γαλατασαράι έχει πολλούς σταρ:

«Είναι πάντα ωραίο να παίζεις κόντρα σε… μεγάλους παίκτες. Και εμείς έχουμε έμπειρους παίκτες. Έχουμε ένα γκρουπ που μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές συνθήκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Θυμήθηκε το έπος της Πόλης ο Λίνο (pic)

Με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα τη Γαλατασαράι στο Αλί Σαμί Γιέν με φόντο την πρεμιέρα στο League...

Στην ίδια κατηγορία