Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονίζει ο Ουαγκέ: «Κάποιοι μου έλεγαν ότι δε θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Δημοφιλή

Ο Μούσα Ουαγκέ πέρασε πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό του στο Χαριλάου ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ωστόσο μπόρεσε να σταθεί και πάλι στα πόδια του, αφήνοντας πίσω την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του. Πλέον, είναι και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και αγωνίζεται στην Ανόρθωση με την οποία την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, σημείωσε 29 συμμετοχές και όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του, έγινε ξανά ο εαυτός του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Την επόμενη μέρα, μετά το παιχνίδι με τον Άρη, έκανα μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός με ενημέρωσε ότι ήταν πολύ σοβαρό. Μετά μίλησα με τον ατζέντη μου και μετά επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έλαβα μηνύματα από παντού ακόμα και από την οικογένειά μου, κάποιοι μου έλεγαν ότι τελείωσε, ότι δε θα μπορέσω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά μου, ακόμα κι αν ήξερα ότι ήταν σοβαρό και ότι θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου, κατά βάθος είχα ελπίδες να επιστρέψω και να παίξω ξανά. Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά οι γιατροί της Μπάρτσα με βοήθησαν πολύ, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Στη Βαρκελώνη, ο Ραμόν Κουγκάτ, μου είπε ότι θα μείνω εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μήνες.

Έκανα τρεις επεμβάσεις στο ίδιο πόδι. Υπήρχαν μερικές μικρές επιπλοκές, αλλά διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, χαλάρωσα λίγο.

Ανέκτησα αυτοπεποίθηση χάρη στην οικογένειά μου. Πραγματικά πάλεψα για να επιστρέψω και να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο και δουλειά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα χρόνο και έξι μήνες, άρχισα να έχω ελπίδες να μπορέσω να επιστρέψω στα γήπεδα. Αλλά όταν πήγα στην Κροατία, μερικές φορές ένιωθα πόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αλλά έγινα ξανά ο εαυτός μου αυτή τη σεζόν. Όλα πάνε πολύ καλά γιατί έχω παίξει πολλά ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία