Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συμφώνησε με Ομόνοια για Σαμάτα ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Σύντομη αναμένεται να είναι η θητεία του Αλί Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, με το όνομά του να συνδέεται με την Ομόνοια Λευκωσίας. Ο Τανζανός στράικερ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Δικέφαλο την περσινή αγωνιστική περίοδο. Φυσικά, η έλευση του Φέντορ Τσάλοφ, αλλά και του Ταρίκ Τισουνταλί φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Αλί Σαμάτα.

Εκτός από την Ομόνοια, ενδιαφέρον είχε δείξει και η Αλ Κολούντ από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε. Στην πατρίδα του Σαμάτα ασχολούνται έντονα με το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας και με σημερινό (24/8) δημοσίευμα τονίζουν πως θα επιτευχθεί άμεσα συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια.

«Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας Λευκωσίας φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για τον Αλί Σαμάτα, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σαμάτα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα έως τις 30 Ιουνίου 2025, βρέθηκε στο παρελθόν στα ραντάρ της Αλ Κολούντ, που ανέβηκε από τη Β’ Κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια Λευκωσίας και λέγεται ότι είναι έτοιμοι να πληρώσουν για να αποκτήσουν τον αρχηγό των Taifa Stars. Ένας από τους στενούς φίλους του Σαμάτα το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι ο επιθετικός μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του SportsArena, που απαριθμεί πάνω από 350 χιλιάδες ακολούθους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία