Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Συμμάζεμα των τοξικών, το επόμενο βήμα του Γκαγκάτση

Δημοφιλή

Οι μέρες που ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι και τυπικά πρόεδρος της ΕΠΟ πλησιάζουν, όμως είναι σαφές από το πρώτο δείγμα πως δεν θα πάει εκεί για να κάνουν ό,τι οι άλλοι. Η πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πάγκο της εθνικής, ήταν μία κίνηση ενδεικτική των προθέσεών του. Το σωστό είναι και το προφανές. Είναι αυτό που επιθυμούν οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Προφανώς και η πρόσληψη του Σέρβου εγγυάται ένα μέλλον ευοίωνο για την εθνική, στα πλαίσια πάντα του εφικτού. Αλλά σίγουρα, δεν θα δούμε τα καραγκιοζλίκια της εποχής Πογιέτ, τότε που το χαρτάκι πήγαινε σύννεφο.

Το επόμενο βήμα του Γκαγκάτση, θα πρέπει να είναι το συμμάζεμα των τοξικών. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε το πρώτο λάθος, μιλώντας για πρωτάθλημα του Μπαλτάκου. Προφανώς είναι υπό πίεση μετά τα όσα έγιναν στο τέλος της σεζόν, αισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει στο δικό του ακροατήριο με τη γλώσσα που έχει μάθει να ακούει, όμως κάπου θα πρέπει να συμμαζευτεί. Γιατί μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε καθαρά και ο ίδιος προσπάθησε να του το κλέψει για λογαριασμό της ΑΕΚ, όχι και τόσο καθαρά. Η ιστορία έχει γράψει και το καταλαβαίνει ακόμα και το άρρωστο ακροατήριό του.

Ο Καρυπίδης αναγκαστικά θα μαζευτεί γιατί είναι αδύναμος. Ο Αλαφούζος που έδειξε διάθεση να πάει απέναντι στην αρχή, μάλλον θα το γυρίσει το μπιφτέκι και η ΑΕΚ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της φυγής Μελισσανίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με κόσμο τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και η πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία