Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Οκού της Λωζάνης

Δημοφιλή

Τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του εξτρέμ της ελβετικής Λωζάνης, Τέντι Οκού, μπλέκουν δημοσιεύματα του Σαββάτου (6/5) από τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «footmercato.net» υποστηρίζει πως ο Δικέφαλος είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου, που τη φετινή σεζόν έχει 15 γκολ και έξι ασίστ, στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας.

Ο Γάλλος, με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, Οκού, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάβρης, πριν μετακινηθεί στη δεύτερη ομάδα της Λιλ και στη συνέχεια στη Μπουλόν.

Στην Ελβετία βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2022, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα την περίπτωση του εξετάζει η πρωτοπόρος της πρώτης κατηγορίας της Ελβετίας, Γιούνγκ Μπόις, ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, της Γερμανίας, όπως η Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά και από την Ισπανία, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι από την Ελλάδα ενδιαφέρονται ο ΠΑΟΚ και μια ακόμα ομάδα, την οποία δεν κατονομάζουν. Τέλος, σημειώνουν ότι το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Λωζάνη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.



Τελευταία νέα

Ματσάρες στο Εuropa League

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας...

Στην ίδια κατηγορία