Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΟΚ-Winmasters

Δημοφιλή

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) ο ΠΑΟΚ mateco, αντιμετωπίζοντας τη Βαλτσέα στο Παλατάκι. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 112-93 στο πρώτο από τα δύο φιλικά ματς που θα δώσει απέναντι στη ρουμανική ομάδα.

Μάλιστα, η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό της σεζόν 2024-2025 έχοντας ως κεντρικό χορηγό στη φανέλα τη Winmasters. Η συμφωνία ανάμεσα στον χορηγό και τον ΠΑΟΚ επετεύχθη και θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος είχε αποκαλύψει πριν από περίπου ένα μήνα πως ο Δικέφαλος δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συμφωνία του με τη Winmasters, κάτι που ωστόσο έχει αλλάξει από τότε, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία με την στοιχηματική εταιρία. «Ακόμη δεν έχουμε απάντηση από τον συγκεκριμένο χορηγό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο διοικητικός επικεφαλής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται τη νέα σεζόν έχοντας ως χορηγό στη φανέλα τη Winmasters. Φυσικά, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για την ανανέωση της συμφωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία